Organizacja PrimaAprilis

Organizacja!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-06-06 15:22:59

KubuS
Administrator
Liczba postów: 11
WindowsChrome 66.0.3359.181

Historia

Założycielem organizacji jestem ja - BlodTV była spontaniczna decyzja. Miałem przerwę od gry a moi "serwerowi przyjaciele" byli wtedy w organizacji PrimaAprilis Nie dostałem się do tej organizacji za pierwszym razem. Wtedy pomyślałem o założeniu własnej organizacji, której atutem będzie fantastyczna atmosfera. Celem organizacji jest zrzeszanie najlepszych osób na serwerze! Mamy wspaniałą ekipę, która jest ze sobą świetnie zgrana.

Ale jak to się wszystko zaczęło?
Po stworzeniu organizacji dodałem Kuba,Bercik_00 do gangu na rangę Członka otworzyliśmy rekrutację i mieliśmy pierwszy sukces! Aż 6 podań!
A w tym m.in. podanie naszego obecnego v-lidera - Brak Niestety ze względu na moją znikomą aktywność na serwerze - osobie, którą znam  Wszystkie najważniejsze decyzje konsultowałem z Kubusiem. Później kolejne nowe osoby, organizacja się coraz bardziej rozwijała. Po krótkim czasie otrzymał u nas rangę i stał się częścią zarządu. Kolejne rekrutacje i kolejne osoby dołączały do naszej skromnej paczki. Następni v-liderzy? Najpierw Możliwy Kuba

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- tj - pscip - chps - lewawgoreforumsummermc